Anja
Hammerseng
-Edin

"For meg er idretten en metafor på selve livet. Vi skal håndtere store opp- og nedturer, samarbeide med mennesker ulike oss selv. Se oss selv mestre og feile. Bli avvist og hyllet."

Nysgjerrigheten rundt spørsmålet: Kan jeg virkelig klare dette? Kan jeg spille på det nivået? For så å tenke: "Jeg vet ikke, men jeg er villig til å finne det ut," og å få synlige beviser på at du faktisk kan det. Enkle ting som at du får høyere uttelling på et skudd du trener på – fordi du har trent på teknikken, eller at du på jobb klarer å holde fokus over lengre tid. Disse små tingene gjør mye for mestringstro og selvtillit.

Idretten lærer oss strategier som vi får bruk for resten av livet: Hvordan vi kan lære det vi ikke kan. Hvordan vi kan finne ut hvilke spisskompetanser vi har i laget. Hvordan smerten av å ikke lykkes faktisk gjør oss bedre.

Selv lever jeg strategiene hver dag:

EN av dem, "lær av de beste", har gitt meg erfaring og mestring rundt spørsmålet: Kan jeg virkelig klare det?

- Jeg ville bli god i håndball så jeg begynte å spille med verdens beste spillere i Larvik håndballklubb.

- Jeg ville bli rå på scenen så jeg oppsøkte Sturla Berg-Johansen for å trene meg i sceneteknikk.

- Jeg ville skrive en bok om hva som får mennesker til å prestere på sitt beste, så jeg tok med meg et team av eksperter og ga meg ikke før jeg forstod og kunne knytte ekspertisen opp mot mitt eget liv og erfaring. Slik ble boken FEARLESS til.

Jeg gjør det som kreves. Fordi det er verdt det, og jeg kan ikke alt selv. Det er noe av det fineste idretten har lært meg. Spisskompetanser. Finn de menneskene med spisskompetanser som du trenger på ditt lag. Så fokuserer jeg på det jeg er sterk på.

Mitt løfte til deg er at du kommer til å merke en forskjell. Men bare hvis du er en gjennomfører. Hvis du er villig til å heve standarden din, og samtidig utfordre deg selv, da er foredraget mitt for deg.

Hva jeg IKKE kan tilby:
- Verktøy som virker bare du intellektuelt sett vet om dem.
- Setningen: Bare tenk positivt så vil alt løse seg.

Kom i kontakt for å booke Anja Hammerseng-Edin som foredragsholder